Bent u op zoek naar de contactgegevens van de accommodaties van de andere verenigingen die bij dezelfde bond zijn aangesloten, dan neemt u hiervoor de volgende stappen:

1. Kies in het menu op  Vereniging

2. Kies voor  Adresboek

Het onderstaande scherm komt naar voren.

3. Klik op het tabblad  Accommodaties

Let op:  In het veld  District  staat standaard het district van uw vereniging ingesteld, maar u kunt uiteraard de accommodaties in alle districten opvragen.

Alle mogelijke combinaties van zoekcriteria zijn mogelijk maar u moet minimaal één van de volgende zoekcriteria gebruiken:

• Naam
  • Plaats
  • Gemeente

Voor alle zoekcriteria geldt dat er minimaal drie of meer letters moeten worden aangegeven van het zoekcriteria.

4. Selecteer het district waarin u wilt zoeken

5. Vul één van de zoekcriteria in

6. Klik op

Onderstaand scherm verschijnt.

Alle accommodaties die voldoen aan de zoekcriteria die u hebt ingegeven worden getoond op het overzichtsscherm.