Bent u op zoek naar contactgegevens van andere verenigingen, dan neemt u hiervoor de volgende stappen:

1. Kies in het menu op Vereniging

2. Kies voor Adresboek

Het onderstaande scherm komt naar voren.

3. Klik op het tabblad Verenigingen

Let op: In het veld District staat standaard het district van uw vereniging ingesteld, maar u kunt uiteraard de accommodaties in alle districten op opvragen.

Alle mogelijke combinaties van zoekcriteria zijn mogelijk maar u moet minimaal één van de volgende zoekcriteria gebruiken:

• Vereniging
  • Plaats
  • Gemeente

Voor alle zoekcriteria geldt dat er minimaal twee of meer letters moeten worden aangegeven van het zoekcriteria.

4. Selecteer het district waarin u wilt zoeken

5. Vul één van de zoekcriteria in

6. Klik op

Onderstaand scherm verschijnt.

Alle verenigingen die voldoen aan zoekcriteria die u hebt ingegeven, worden getoond op het overzichtsscherm.

7. Dubbelklik op de vereniging die u wilt selecteren

Het volgende scherm verschijnt.

De detailgegevens van de geselecteerde vereniging worden getoond:

• Het correspondentieadres
  • De accommodatie
  • Algemene verenigingsgegevens
  • En de verenigingsfunctionarissen van de verenigingen

Wilt u de contactgegevens van de consul(s) van de vereniging opvragen, neem dan de volgende stappen:

8. Klik op

Onderstaand scherm wordt getoond.

De contactgegevens van de consul(s) worden getoond.