Let op:  Welke informatie in het adresboek wordt getoond is mede afhankelijk van de instellingen van uw bond, voor meer informatie hierover zie  Overzicht publicaties adresboek  .

Bent u op zoek naar de contactgegevens van officials, dan neemt u hiervoor de volgende stappen:

1. Kies in het menu op  Vereniging

2. Kies voor  Adresboek

Het onderstaande scherm komt naar voren.

3. Klik op het tabblad  Officials

Let op:  In het veld  District  staat standaard het district van uw vereniging ingesteld, maar u kunt uiteraard de accommodaties in alle districten op opvragen.

Alle mogelijke combinaties van zoekcriteria zijn mogelijk maar u moet minimaal één van de volgende zoekcriteria gebruiken:

• Soort (kies een optie uit de dropdown)
  • Type (kies een optie uit de dropdown)
  • Achternaam

Voor voetbalverenigingen geldt dat wanneer er gezocht wordt op  Achternaam  er minimaal twee letters van de achternaam van de official ingeven.

4. Selecteer het district waarin u wilt zoeken

5. Vul één van de zoekcriteria in

6. Klik op

Onderstaand scherm verschijnt.

Alle officials die voldoen aan zoekcriteria die u hebt ingegeven, worden getoond op het overzichtsscherm.