Indien u als vereniging gebruik maakt van het (mobiel) Digital Wedstrijd Formulier ((m)DWF) dan heeft u de mogelijkheid om verenigingsscheidsrechters toe te voegen op het wedstrijdformulier.

Neem hiervoor de volgende stappen.

1. Ga naar menu item Wedstrijdzaken

Info: De menu items die getoond worden zijn afhankelijk bij welke bond u als vereniging bent aangesloten.

2. Ga naar Wedstrijden

3. En kies Wedstrijdprogramma

Het volgende scherm wordt getoond.

4. Dubbelklik vervolgens op de wedstrijd waar je de verenigingsscheidsrechter aan wilt toevoegen

5. Voeg in het veld Scheidsrechter  de scheidsrechter toe
6. Vul overige gewenste velden in

7. Klik op Opslaan en sluiten

8. Gefeliciteerd, de verenigingsscheidsrechter is nu toegevoegd!

Hieronder een uitleg van de icoontjes die in de bovengenoemde schermen worden getoond:

Routebeschrijving
Exporteer wedstrijden naar excel (na kolom selectie)
Exporteer wedstrijden naar excel (direct naar Excel)
Toevoegen eigen wedstrijd
Verwijderen eigen wedstrijd
Wedstrijdsamenvatting openen