Onder het tabblad Sponsoring heb je de mogelijkheid om de algemene gegevens betreffende sponsorcontracten vast te leggen.

Om deze gegevens vast te leggen, neem je de volgende stappen:

1. Zoek de organisatie waarbij je gegevens over sponsoring wilt toevoegen

Lees op de pagina Zoek organisaties hoe je een organisatie kunt opzoeken.

2. Dubbelklik op de gevonden organisatie

3. Klik op het tabblad Sponsoring

Let op: Voetbalverenigingen kunnen sponsors toevoegen via Club.Ads.

Maakt je vereniging geen gebruik van club.mobiel? Geen probleem. Je hebt dan de mogelijkheid om aan te vinken of een organisatie sponsor is.

Sponsor tonen in de app

Maakt jouw vereniging gebruik van club.mobiel? Of maak je als voetbalvereniging gebruik van een pakket? Dan kun je bij instellingen aangeven of de sponsor in de app getoond moet worden. Daarnaast dien je ook de categorie in te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven of het om een hoofdsponsor gaat of bijvoorbeeld om de sponsor van het eerste team. Wil je weten hoe je de omschrijvingen kunt aanpassen? De stappen staan beschreven op pagina Beheer de categorieën

Heb je meerdere hoofdsponsoren? Kies dan bij de betreffende sponsoren voor de categorie Hoofdsponsor.

Sponsor contracten toevoegen

Neem de volgende stappen om een contract toe te voegen.

1. Klik op

Het volgende scherm verschijnt:

2. Vul het overeengekomen Sponsorbedrag in

3. Kies uit de dropdown de Periode van het sponsorbedrag

De sponsoring kan zowel betrekking hebben op de vereniging, maar ook op een individueel team. Betreft het een individueel team, kies dan het betreffende lokale team uit de drop down. Betreft het sponsoring van een vereniging kies dan voor Geen Team

Sponsor-uiting op teampagina van je website

Als je deze sponsor wilt tonen op een teampagina van je Club.Website, dien je het lokale team dat je gekozen hebt te koppelen aan het betreffende bondsteam. Hoe je dit doet lees je hier: Koppelen van een lokaal team aan een bondsteam

4. Maak een keuze bij Team

5. Geef de Begindatum van het sponsorcontract aan

6. Geef de Einddatum van het sponsorcontract aan

7. Geef in het veld Opmerkingen de bijzonderheden van het contract aan

8. Klik op

Het contract wordt toegevoegd aan het contractenoverzicht.

Let op: Je kunt ook nog extra gegevens toevoegen door de regel te selecteren en te klikken op

Zodra je gegevens wilt toevoegen, neem je hiervoor de volgende stappen:

9. Klik op

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier heb je de mogelijkheid om documenten (bijvoorbeeld sponsorcontracten) toe te voegen.

Dit doe je als volgt:

10. Klik op

Het volgende scherm wordt geopend:

11. Klik op Browse

12. Voeg het document toe

13. Geef het document een Naam en Omschrijving

14. Klik vervolgens op

Het document is toegevoegd aan Sponsorcontractdetails.