Het zoekscherm Organisaties

U kunt in Sportlink Club eenvoudig organisaties opzoeken die verbonden zijn aan uw vereniging.

Dit kan in het onderstaande scherm onder het tabblad Organisaties in uw zoekscherm.

Hoe kunt u specifiek zoeken naar een bepaalde organisatie die bij uw vereniging betrokken is? We lichten het hieronder toe in een voorbeeld.

Voorbeeld

U bent op zoek naar:

• Alle debiteuren en crediteuren
  • Die uit Zeist komen
  • En via automatische incasso betalen

Om deze debiteuren en crediteuren te vinden neemt u de volgende stappen:

1. Selecteer Debiteur & Crediteur in het veld Debiteur/Crediteur

2. Vul bij Plaats in het veld Basisgegevens Zeist in

3. Selecteer in het veld Betaalwijze de Automatische incasso

4. Klik op

Tip: Wilt u meer detailgegevens van deze gevonden organisaties? Dubbelklik op een rij en de detailgegevens van de door u geselecteerde organisatie verschijnen.

Zoekresultaten verwerken

Vervolgens kunt aan de slag met de gevonden zoekresultaten. Rechts onder in het scherm worden een aantal iconen getoond. Deze iconen geven de mogelijkheden aan voor het verwerken van gegevens uit de zoekresultaten of bieden u de mogelijkheid om een actie uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld het versturen van een e-mail naar de organisaties uit het zoekresultaat.

De iconen worden onderstaand verder toegelicht.

Personen een e-mail sturen vanuit Sportlink Club. Lees op de pagina E-mails versturen vanuit Sportlink Club hoe u gevonden personen kunt e-mailen.

Lijst met gevonden personen uitprinten. De lijst wordt in  PDF geopend zodat u deze kunt uitprinten.

Zoekresultaten exporteren naar een willekeurig programma, bijvoorbeeld Word.

Zoekresultaten direct naar Excel exporteren.