Met de functie Zoeken contributiefacturen en aanmaningen kunnen facturen en aanmaningen worden gezocht op basis van verschillende zoekcriteria. Neem hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar Contributie

2. Klik op Zoeken contributiefacturen en aanmaningen

Het volgende scherm wordt geopend:

In het hierboven weergegeven scherm heeft u verschillende mogelijkheden om te zoeken naar contributiefacturen en aanmaningen.

3. Vul uw zoekcriteria in de velden in

4. Klik op

De zoekresultaten naar aanleiding van de door u ingevoerde zoekcriteria verschijnen.

U kunt de kolommen in het zoekresultaat aanpassen met de knop