Om snel een pagina of bericht op te zoeken met een bepaald woord er in beschikt de Sportlink Club.Website over de widget "Zoeken". Als je deze widget plaatst kan de bezoeker van je website hier een zoekwoord in typen en klikken op de knop met het vergrootglas. Het zoekresultaat toont dan een overzicht met pagina's en berichten die dat zoekwoord bevatten.

Om dit op jouw site te bewerkstelligen volg je deze stappen:

1. Voeg een nieuwe rij toe op de plek waar je de widget wilt plaatsen (zie Inhoud op een pagina plaatsen)

2. Klik op de knop "Bewerken" om naar de widgetbibliotheek te gaan

3. Selecteer de widget "Zoeken"

4. Vul de eigenschappen van de widget in en klik op "Save"

De widget is nu klaar voor gebruik:

Nadat de bezoeker op de zoek-knop heeft geklikt, wordt deze doorgestuurd naar de zoekresultaten:

Let op:

De zoekresultaten worden getoond in de widget "Archief". Haal deze niet weg! Er is namelijk geen andere manier om pagina's op te zoeken met de zoekwidget.