Als de vereniging een abonnement heeft op de module Club.Website is het mogelijk dat leden een eigen inlog krijgen voor de Mijn omgeving.

In de Mijn omgeving kunnen leden het volgende inzien als dit is ingericht in Sportlink Club:

Ook hebben leden toegang tot webpagina's die zijn ingesteld alleen zichtbaar te zijn "achter inlog".

Inloggen

1. Klik op

Het volgende scherm verschijnt.

1. Vul de gebruikersnaam in

2. Vul het wachtwoord in

3. Klik op

Mijn Omgeving

Vanaf het moment dat een lid is ingelogd op de website heeft deze de beschikking over de Mijn Omgeving. Hier worden gegevens getoond zoals deze in Sportlink Club zijn ingericht.

1. Klik op

Het volgende scherm verschijnt.

2. Klik op

Info:

De gewijzigde gegevens worden direct gewijzigd in Sportlink Club. Op het Notificatie ledenscherm ziet de beheerder van Sportlink Club de doorgevoerde wijzigingen. De beheerder kan ook de oude gegevens zien en kan ook ongewenste wijzigingen terugdraaien. Voor meer informatie zie de pagina Tabblad Ongelezen meldingen.

Afhankelijk van de gegevens bij de persoon in Sportlink Club worden onderstaande gegevens getoond.