Het verenigingslogo vervangen/positioneren

De eigenschappen van een logo kunnen aangepast worden in de logo-widget door te klikken op de Edit-knop.

Je hebt dan de volgende specifieke mogelijkheden:

• Logo kiezen en grootte vaststellen
  • Het logo verschuiven

Logo kiezen en grootte vaststellen

1. Klik op Logo eigenschappen (zie afbeelding hieronder)

2. Klik op Select als je een nieuw logo wilt kiezen uit de Media Manager of wilt uploaden

3. Vul bij Max height om de relatieve grootte van het logo aan te passen

De Max height staat in de afbeelding op 1x. Dit betekent dat het originele plaatje op 100% getoond wordt. Als het plaatje te klein toont kun je kiezen voor een Max height van groter dan 1x. Mocht het plaatje te groot zijn dan kun je er ook voor kiezen om het logo kleiner te tonen dan het origineel door een Max height te kiezen die kleiner is dan 1x.

Het logo verschuiven

1. Klik op Absolute positie

2. Vul bij veld Boven een negatieve waarde in, gevolgd door ‘px’, en het logo wordt naar boven verplaatst

Als je een positieve waarde invult wordt het logo naar beneden verplaatst.

3. Vul bij het veld Links een waarde en ‘px’ in om de horizontale positie te wijzigen

Een negatieve waarde zorgt er in dit geval voor dat het logo naar links wordt verplaatst. Een positieve waarde zorgt er dan voor dat het logo naar rechts wordt verplaatst.

Let op: Als je bij het veld Boven of het veld Links de ‘px’ vergeet of een spatie toevoegt tussen het getal en de 'px' werkt het niet.