Beheer

Het beheren van de getoonde informatie in Club.TV is heel eenvoudig. Het beheer verloopt via het dashboard in het CMS op https://app.cms-ds.com/. Hiervan ontvang je na het bestellen van de mediaspeler de inloggegevens.

Wanneer je inlogt in het CMS staat er een standaard afspeellijst klaar. Deze afspeellijst is ingesteld voor je vereniging, en kan direct getoond worden op het TV-scherm. Deze afspeellijst is ook geheel naar eigen voorkeur in te stellen. Via het dashboard kan je vanuit Sportlink Club bijvoorbeeld programma, uitslagen, standen en kleedkamerindelingen met eigen verenigingskleuren en verenigingslogo laten zien.

Naast deze verenigingsinformatie en de huisstijl van de club kun je ook algemene widgets in de afspeellijst toevoegen. Deze widgets staan standaard in het CMS en kunnen met één klik op de knop worden toegevoegd aan de afspeellijst. Er zijn enorm veel mogelijkheden om een afspeellijst samen te stellen:

• Toon je sponsoren met een logo, afbeelding of video! Ondersteunde video-formaten zijn: mpeg, mpg, mov, wmv, flv, mp4, swf, m4v
  • Je eigen media toevoegen: Je persoonlijke PowerPoint, YouTube video, afbeelding en website.
  • Koppeling met social media: toon je Twitter-, Facebook-, LinkedIn-, Instagramaccounts
  • Nieuwsberichten: Nu.nl, NS vertrekschema, Flitsmeister, EK/WK nieuws, Weerbericht
  • Videomagazines: Video’s over health, muziek, sport, film en cultuur

Het is mogelijk om dagelijks dezelfde afspeellijst af te spelen, maar het is ook mogelijk om eenvoudig een andere afspeellijst aan te zetten. Zo kun je gemakkelijk de ene afspeellijst doordeweeks afspelen en in het weekend de andere afspeellijst aanzetten.

Overrule

Een Overrule is een tijdelijke afspeellijst die de reguliere programmering overrulet voor een bepaalde tijd. Lees hier hoe je een Overrule maakt en activeert