Maak nu kennis met het narrowcasting systeem van Sportlink! Sportlink Club.TV is hèt narrowcasting systeem voor sportverenigingen. Op een gebruiksvriendelijke manier kan er een breed aanbod aan informatie worden getoond op TV-schermen op de sportlocatie.

Voor wie is Club.TV?

Club.TV is beschikbaar voor:

• KNKV Verenigingen
  • NHV Verenigingen
  • KNBSB Verenigingen
  • KNVB Verenigingen
  • NBB Verenigingen
  • KBHB Verenigingen
  • KNZB Verenigingen (programma, uitslagen en standen hebben betrekking op waterpolo)

Wat heeft Club.TV jouw vereniging te bieden?

• Programma’s, uitslagen, standen en kleedkamerindelingen van de vereniging op een TV-scherm
  • Maak je sponsors blij met dit medium door sponsor-uitingen te tonen
  • Koppeling met jullie social media kanalen
  • Gave widgets op het TV-scherm, zoals buienradar, nu.nl, Flitsmeister en nog veel meer! Lees meer over alle mogelijke widgets op de pagina Beheren van Club.TV

Wat moet je er als vereniging voor doen?

Het gebruik van Club.TV is enorm eenvoudig. Na het bestellen van de mediaspeler kun je deze installeren en direct gebruiken. Het beheren van de informatie is niet direct nodig, maar indien gewenst wel op een eenvoudige manier mogelijk.

Wat heb je nodig?

• Een beeldscherm in de kantine om Club.TV op weer te geven, dat beeldscherm moet over een vrije HDMI-ingang beschikken.
    Indien de vereniging nog geen scherm heeft voor Club.TV dan kan de vereniging zelf een beeldscherm kopen, of contact met ons opnemen voor een speciaal beeldscherm
  • Een vrij stopcontact in de buurt van het beeldscherm waar je Club.TV op wilt aansluiten, waar de mediaspeler op aangesloten kan worden
  • Een internet-verbinding (WiFi of bedraad, in het laatste geval moet er een netwerkaansluiting in de buurt van het beeldscherm zijn)

Lees hoe je van start kunt gaan met Club.TV op de pagina Van start met Club.TV.

Sportlink Club.TV wordt aangeboden in samenwerking met Notice Branded Media. Sportlink Services is hierbij het aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen. Waar je terecht kan voor vragen en/of opmerkingen? Dat lees je hier.