Deze pagina geeft meer informatie over aanpassingen en nieuwe functies die in Sportlink Club en in de apps zijn toegevoegd. Waar nodig kun je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen van de nieuwe functies. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

Sportlink Club

28 november

• In het overzicht lokale teams is nu de kolom spelers toegevoegd, zodat je in één oogopslag het aantal spelers ziet. Wil je ook lokale teams vastleggen in Sportlink Club? Kijk op pagina Hoe maak ik een lokaal team aan?
  • Voor voetbalverenigingen hebben we bij het aanmaken van een eigen wedstrijd de sport standaard op Veld Algemeen/ Zaterdag gezet. Uit onderzoek bleek dat dit de meest gekozen sport is dus dit maakt het voor jullie weer een stukje eenvoudiger.
  • Voor voetbalverenigingen: In het scherm Inrichten communicatieregels aanmeldingen hebben we een extra kolom toegevoegd, zodat je ook duidelijker kunt zien voor welke sport de ingestelde communicatieregel is.
  • Op een aantal schermen hebben we tekstuele wijzigingen doorgevoerd.

26 november

Club.Contributie

Het aanmaken van de pdf facturen hebben we verbeterd en gaat nu een stuk sneller.

14 november

• Het Online aanmeldformulier voor Club.Website gebruikers is beschikbaar. Vanaf nu kan je gebruik maken van de widget. Deze widget is vooralsnog alleen beschikbaar voor voetbalverenigingen.