Onderstaande beschreven functionaliteiten zijn beschikbaar zodra je beschikt over de module Club.Toernooien.

Toernooidirecteur is een rol in Sportlink Club bij een toernooi. Hiervoor dient er eerst een toernooi aangemaakt worden in Sportlink Club en vervolgens heb je als toernooidirecteur verschillende bevoegdheden rondom de organisatie en communicatie van het toernooi.

Heb je nog geen toernooi aangemaakt? Lees dan eerst deze handleiding waarin uitgelegd wordt hoe je een toernooi aanmaakt in Sportlink Club.

Als het toernooi is aangemaakt en je bent verkozen tot 'toernooidirecteur' dan ben je de persoon die de supervisie heeft over het toernooi. Op deze pagina lees je wat je allemaal in de app kunt regelen voor het toernooi zodra je deze rol hebt.

Totaaloverzicht in de app

Het toernooi waarbij je toernooidirecteur bent komt in je 'Persoonlijke programma' in de app. Zodra je op het toernooi klikt zie je alle informatie rondom het toernooi staan onder de tabs: nieuws, programma, uitslagen, stand en teams.

Nieuws toevoegen

Op de homepage van het toernooi kan er een nieuwsbericht toegevoegd worden. Dit kan jij, als toernooidirecteur, doen. Op het tabblad 'Nieuws' kan je op 'Toevoegen' klikken om een nieuwsbericht te maken. Het bericht kan je opmaken met een afbeelding, titel, tekst en link.

Teams bewerken

Je hebt de mogelijkheid om de teams die meedoen aan het toernooi in de app te bewerken. Omdat je toernooidirecteur bent heb je de bevoegdheid om alle teams aan te passen. Wat kan je bewerken?

• Logo: vorm en kleur
  • Teamleden uitnodigen - Persoon toevoegen: kopieer de link en deel deze met de speler die je wilt uitnodigen.

Uitslagen invullen

Je kunt via het programma een wedstrijd bekijken met alle wedstrijddetails.  Om de uitslag in te vullen klik je op 'Digitaal wedstrijdformulier'. Daarmee leg je de uitslag vast en wordt dit verwerkt in het toernooi.