Bij het organiseren van een toernooi wordt er in Sportlink Club een toernooi aangemaakt. Bij het aanmaken van het toernooi wordt er ingevuld wie de officials en teammanagers zijn.

Is jouw naam en e-mailadres ingevuld als official of als teammanager? Dan ontvang je een e-mail met een uitnodiging voor het toernooi. In de e-mail is een link toegevoegd waarmee je het toernooi kunt openen in de app.

Open de link in de mail altijd op het apparaat (bijvoorbeeld je telefoon) waar je de app op hebt staan.

Zodra je in de uitnodiging op de link klikt open je het toernooi in jouw sport app:

Zoals je ziet op bovenstaande afbeelding kan je het toernooi 'Accepteren' en 'Afwijzen'.

Zodra je het toernooi accepteert kan je kiezen om wie het gaat. Namens wie wil je het toernooi accepteren? Het is mogelijk dat je meerdere personen gekoppeld zijn aan het e-mailadres. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je het toernooi namens de juiste persoon accepteert.

Vervolgens kun je nog een 'weergavenaam' kiezen. Dit is een naam waarmee je in het toernooi zichtbaar bent voor anderen in de app. Hier lees je alles over de weergavenaam en waar deze zichtbaar is.

Nadat je je naam hebt ingevuld klik je op 'Accepteer de uitnodiging' en daarmee is het toernooi geaccepteerd. Het toernooi is nu in je 'Persoonlijke programma' toegevoegd'.

Heb je een foutje gemaakt of wil je toch je naam veranderen? Klik gewoon nogmaals op de link, dan begin je weer van voor af aan.