Op deze pagina lees je alle informatie over aanpassingen en nieuwe functies in Sportlink Club en de aanvullende producten. Vanuit deze informatie kan je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen waarin we stap voor stap uitleg geven over de functionaliteit. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

19 oktober

Privacyniveau

Indien het privacyniveau van een teamlid op ‘Afgeschermd’ staat dan tonen we dit niet meer op de clubsite. Bovendien hebben we hiervoor een melding in het leven geroepen, bijvoorbeeld: “Er is 1 teamlid waarvan de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt”.

Commissiedetails

De widget commissiedetails heeft nu de naam van de commissie als titel. Ook worden nu de communicatiegegevens van de commissie getoond. Zie hieronder een voorbeeld.

16 oktober 2020

Rekening Courant in Sportlink Club

Voor basketbalverenigingen is het vanaf nu ook mogelijk om de rekening courant op te vragen. Alle informatie over het opvragen van deze financiële gegevens hebben we op de volgende pagina beschreven: Rekening Courant opvragen

1 oktober 2020

Club.Toernooien nu ook in de app

Een toernooi organiseren doe je heel eenvoudig via Sportlink Club.Toernooien. Je voegt alle teams toe en er rolt zo een compleet toernooi-schema uit. Poule-indeling, knock-out fase, veldindeling, scheidsrechters.. Het zit er allemaal in! Hieronder een aantal gemakken van Club.Toernooien.

• Onbeperkt aantal teams en poules invoeren
  • Geen lastige Excel-schema's meer
  • Eenvoudig last-minute wijzigingen doorvoeren
  • Het systeem doet het werk voor je

Je kunt vanaf nu veel meer met Club.Toernooien...

Club.Toernooien - zo informeer je alle leden en toeschouwers!

Onderdeel van het organiseren van een toernooi, is dat alle spelers én toeschouwers goed geïnformeerd worden. Vooraf deel je informatie zoals: de datum van het toernooi, hoe laat is de opening, wat is de poule-indeling, welke clubs komen er, hoe laat is de finale...

En ook tijdens het toernooi wil je graag iedereen goed informeren over de uitslagen, de veldindeling en de knock-out fase tot aan de finale. Met Club.Toernooien kun je vanaf nu alle informatie over het toernooi niet alleen op Club.TV maar ook in de app delen. Zoals gezegd: De aankondiging van het toernooi, de poule-standen, uitslagen, programma's, knock-out fases, finales... Alles zichtbaar in de app!

Door met Club.Toernooien een toernooi te organiseren wordt het allemaal gemakkelijker voor spelers, ouders en toeschouwers, de toernooicommissie, teammanagers en scheidsrechters.

Webinar over Club.Toernooien

Hoe ziet Club.Toernooien eruit? En hoe werkt het? Wij gaan je het allemaal laten zien in onze webinars op 19 en 21 oktober. Meld je nu aan!

Liever eerst zelf even de handleiding doorlezen? Ook dat kan: Lees hier alle handleidingen.