Onderstaande beschreven functionaliteiten zijn beschikbaar zodra je beschikt over de module Club.Toernooien.

Bij het organiseren van een toernooi in Sportlink Club wordt er ingevuld wie er teammanager is van welk team.

Als je in de app op het toernooi klikt kun je alles lezen en je kunt ook diverse zaken aanpassen in de app. Wat je allemaal kunt als 'Teammanager' lees je hieronder.

'Mijn team' bewerken

Om gegevens van je team aan te passen ga je naar het toernooi toe en vervolgens naar 'teams'. Bovenaan staat jouw team die je kunt bewerken. Zodra je er op klikt verschijnt de Teamopgaaf waarin je het logo kan aanpassen en spelers kan toevoegen.

Van het logo kan je de vorm en de kleur aanpassen. Kies het logo en de kleuren die bij jullie team past en klik op 'Opslaan'.

Je kunt spelers toevoegen aan het team. Door dit te doen krijgen alle spelers van het team de mogelijkheid zich te koppelen aan het toernooi en wordt het toernooi zichtbaar in hun persoonlijke omgeving (voor Voetbal.nl geldt dit helaas niet). In de teamopgaaf kan je via 'spelers toevoegen' een link naar jouw team opvragen. Die link kan je kopiëren om deze vervolgens met jouw spelers te delen. Stuur ze een berichtje via WhatsApp of de mail om ze uit te nodigen. Via het aanklikken van die link kunnen zij het toernooi in hun 'Persoonlijke programma' in de app toevoegen. Dit is echter geen verplichting. Heb je toch per ongeluk iemand toegevoegd die je nu weer wilt verwijderen? Dat kan. Ondanks dat diegene gekoppeld is aan het toernooi kun je die persoon beheren (en dus eventueel verwijderen).

Spelers die zichzelf hebben gekoppeld aan het team krijgen vervolgens de mogelijkheid om een weergavenaam te kiezen. Met deze naam worden ze getoond bij de details van het team. Deze naam is alleen zichtbaar voor de eigen