Deze pagina geeft meer informatie over aanpassingen en nieuwe functies die in Sportlink Club en in de aanvullende producten zijn toegevoegd. Waar nodig kun je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen van de nieuwe functies. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

Sportlink Club

25 maart

Autorisatie

Hebben jullie ook één of een meerdere vrijwilligers die een kick krijgen van het neerzetten van een goed georganiseerd toernooi? Vanaf nu is het mogelijk om deze vrijwilligers persoonlijke inloggegevens te geven voor Sportlink Club. Zo kunnen ze zelf op elk moment inloggen in Sportlink Club om de organisatie van het toernooi in Club.Toernooien te regelen. Mocht deze vrijwilliger ook nog andere werkzaamheden in Sportlink Club doen dan kan je uiteraard de rechten uitbreiden.

Wil je weten hoe je een gebruiker voor Sportlink Club kunt aanmaken? En hoe je de juiste rechten kan geven? Lees dan de stappen op de volgende pagina even goed door: Nieuwe gebruikers voor Sportlink Club aanmaken

Het Online aanmeldformulier

Het online aanmeldformulier, dit is het formulier dat clubs op de website kunnen plaatsen. Zo zorg je ervoor dat wanneer nieuwe leden zich bij de club aanmelden, deze gegevens direct bij jou bekend gemaakt worden. Super handig dus! het volgende hebben we aangepast op het formulier.

In navolging op het wel of niet kunnen tonen van de vrijwilligerstaken op het Online aanmeldformulier hebben we het volgende toegevoegd. Het is nu ook mogelijk om in te stellen of je wel of niet de verenigingssporten wilt tonen. Standaard staat dit uit. Wil je dat nieuwe leden zichzelf kunnen aanmelden voor jullie clubactiviteiten? Dan kan je dit activeren bij Vereniging-Verenigingsgegevens-Adres/contact.