Voor handbal en zaal voetbalverenigingen is het mogelijk om een accommodatie toe te voegen. Dus ontbreekt jullie sporthal? Hebben jullie een nieuwe hal? Dan is het mogelijk om deze zelf toe te voegen in Sportlink Club.

Voeg een nieuwe accommodatie toe

Neem de volgende stappen

1. Ga naar menu Vereniging

2. Kies Accommodatiezaken

Voor handbalverenigingen ziet het scherm er zo uit:

Voor zaalvoetbalverenigingen ziet het scherm er zo uit:

De volgende stappen beschrijven we vanuit een handbalvereniging.

3. Klik op de knop Voeg toe

Het volgende scherm wordt getoond

Bij Te koppelen nieuwe accommodaties worden accommodaties getoond waar jullie in het verleden ook wedstrijden hebben gespeeld.

Zoek ontbrekende accommodatie

Spelen jullie de wedstrijden in een andere accommodatie? En staat deze accommodatie nog niet in de lijst met voorgestelde accommodaties? Dan kan je gebruik maken

1. Klik op de knop Zoek ontbrekende accommodatie

2. Vul de plaats van de accommodatie in en klik op Zoeken

3. Selecteer de accommodatie(s) die je wilt toevoegen door een vinkje te plaatsen in de eerste kolom Toevoegen

4. En klik op de knop Voeg toe aan selectie

De accommodatie is nu toegevoegd aan de lijst mogelijke accommodaties.

5. Zorg dat alleen bij de accommodatie die je wilt toevoegen een vinkje staat en klik op de knop Opslaan

De accommodatie is nu gekoppeld aan jullie club.

Het is nu ook mogelijk om de velden en kleedkamers te beheren.