Bij wedstrijdzaken kunt u uw (lokale) teams en trainingsgroepen beheren. Bij het toevoegen van een persoon aan een team kunt u de persoon een functie meegeven. Hierbij kunt u denken aan begeleider, verzorger, fysio of badmeester. Het beheer van de lokale staffuncties kunt u doen door de volgende stappen te ondernemen:

1. Kies Vereniging

2. Kies Onderhoud

3. Kies vervolgens Lokale staf-/ teamspeler functies

Het volgende scherm verschijnt:

4. Klik op Toevoegen

Het volgende scherm verschijnt:

5. Vul de omschrijving van de functie in

6. Klik op Opslaan en sluiten

De lokale staffunctie wordt nu toegevoegd aan het overzicht.

Info: Het is nu mogelijk om lokale staffuncties aan de deelnemers van een (lokaal) team te koppelen. Meer informatie: Lokale teams / Trainingsgroepen

Wijzigen teamrol

Wilt u de omschrijving van een staffunctie wijzigen?

1. Dubbelklik op de functie die u wilt wijzigen

2. Wijzig de omschrijving zoals gewenst aan

3. Klik op

Verwijderen staffunctie

Naast het aanmaken van teamrollen is het ook mogelijk om teamrollen te verwijderen. Het kan voorkomen dat een bepaalde functie niet meer gebruikt wordt. U kunt er voor kiezen om deze te verwijderen.

Neem de volgende stappen om een staffunctie te verwijderen:

1.Selecteer de functie die u wilt verwijderen

2. Klik op

Indien de functie aan een persoon gekoppeld is verschijnt onderstaande melding. U zult eerst bij de personen deze functie moeten verwijderen. Via het zoekscherm Zoek op teams / trainingsgroepen kunt u zoeken bij welke personen de functie is toegevoegd.