De app downloaden

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op jouw bond.

Registeren als toeschouwer

Wil je als ouder, opa of oma bijvoorbeeld het programma van je (klein)kinderen volgen, zodat je weet wanneer ze moeten spelen? Registreer jezelf dan met je e-mailadres en een wachtwoord. Dit e-mailadres hoeft niet bekend te zijn bij een vereniging of bond.

Je ontvangt vervolgens een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Zodra je jouw registratie geactiveerd hebt kan je inloggen in de app.

Registreren als bondslid

Als je voor de eerste keer aan de slag gaat met de app van Sportlink is het nodig dat je jezelf registreert. Om jezelf te kunnen koppelen aan jouw gegevens (relatiecode) moet je het e-mailadres gebruiken dat in Sportlink Club bij je persoonsgegevens staat.

Indien je als toeschouwer gebruik wilt maken van de app is dit niet noodzakelijk.

Extra informatie

Indien je niet weet welk e-mailadres in Sportlink Club geregistreerd staat of staat er nog geen e-mailadres geregistreerd moet je even contact op nemen met je vereniging. De beheerder van Sportlink Club kan dan je e-mailadres toevoegen, zodat jij jezelf kan registeren voor de app.

Na registratie ontvang je op het opgegeven e-mailadres een e-mail met daarin een activatielink. De keuze van het wachtwoord is vrij. De activatielink is permanent geldig, tot het moment dat de activatielink is gebruikt. Daarna is de link niet meer geldig en zal aan de gebruiker worden getoond dat de link reeds is gebruikt.

Als je op de activatielink in de e-mail klikt dan kom je op de pagina waar bevestigd wordt dat het account is geactiveerd.

Om nogmaals de activatielink te ontvangen kan je jezelf opnieuw registeren met hetzelfde e-mailadres. De beheerder van Sportlink Club heeft ook de mogelijkheid om via gebruikersbeheer de activatielink beschikbaar te stellen.

Inloggen

Nadat de registratie en activatie hebben plaatsgevonden kan je inloggen in de app.

• Vul het e-mailadres in
  • Vul het wachtwoord in
  • En klik op Inloggen

Je bent nu ingelogd. Na download en installatie van nieuwe updates / nieuwe versies van de app ben je automatisch weer ingelogd. In de app heb je wel de keuze om uit te loggen wanneer dat wenselijk is.

Wachtwoord vergeten

Het kan gebeuren dat je het wachtwoord niet meer weet. In het inlogscherm heb je de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten.

• Klik op Wachtwoord vergeten?

• Vul het e-mailadres in waarmee je geregistreerd staat
  • En klik op Reset wachtwoord
Je ontvangt nu een e-mail met daarin een link om het wachtwoord te resetten. De link in deze e-mail is 2 dagen geldig.
  • Klik op de link in de e-mail
Nu kan je een nieuw wachtwoord instellen waarmee je weer kunt inloggen in de app van sportlink.
En zie je de bevestiging dat het wachtwoord succesvol is gewijzigd.