Via het accommodatiebezetting overzicht heeft u de mogelijkheid om één overzicht te krijgen van de wedstrijden in een bepaald seizoen. Om dit overzicht te openen neemt u de volgende stappen.

Extra informatie voor waterpoloverenigingen

In Sportlink Club staat het seizoen ingesteld van 1 juli t/m 30 juni.

In juni worden standaard de wedstrijden van seizoen 2021-2022 getoond.

Na 30 juni ziet u automatisch de wedstrijden van seizoen 2022-2023.

Neem onderstaande stappen om het seizoen 2022-2023 in te stellen.

1. Ga na menu item  wedstrijdzaken

2. Kies  accommodatiebezetting

3. En vervolgens voor  accommodatiebezetting     overzicht

Het volgende scherm verschijnt.

4. Selecteer het gewenste seizoen

5. Selecteer de gewenste accommodatie

6. Vul, indien gewenst, de datumrange in

7. Klik op

Het volgende scherm wordt getoond.

Let op  : Ziet u geen gegevens nadat u het seizoen heeft ingesteld? Dan zijn de kolominstellingen van dit overzicht aangepast. Dit kunt u zelf aanpassen. Meer informatie zie  Kolommen in zoekresultaat aanpassen