Voor het beheer van uw teams, Bondsteams en of lokale teams , gaat u naar menu Wedstrijdzaken en kiest u Teams. Het detailscherm van de Teams wordt getoond. Het scherm is opgedeeld in Bondsteams en Lokale Teams / Trainingsgroepen.

Bondsteams

Voor korfbal, waterpolo, handbal, honk- en softbal en voetbalverenigingen ligt het beheer van de bondsteams in Sportlink Club. Hier kunt u de bondsteams zoals ze bij uw bond zijn ingedeeld beheren. Meer informatie lees Bondsteams - Spelers, Bondsdeelnemers , en Lokale deelnemers .

Bondsteams is beschikbaar voor gebruikers die de autorisatie hebben voor Wedstrijdzaken of Beheerder teams . Is het menu item niet beschikbaar? Neemt u dan contact op met de beheerder van Sportlink Club binnen uw vereniging. Voor meer info zie Gebruikersbeheer .

Zie je geen programma in de app van Sportlink? Dan ben je niet ingedeeld in een team en ook dan dien je contact op te nemen met de beheerder van Sportlink Club binnen jouw vereniging.

Lokale teams/ Trainingsgroepen

In Sportlink Club is het mogelijk om teams aan te maken waarvan de gegevens niet naar uw bond verstuurd worden, zogenaamde lokale teams. Dit kunnen teams zijn ter voorbereiding op het nieuwe sportseizoen of de registratie van bijvoorbeeld uw kaartclub. Ook eventuele lesgroepen of trainingsgroepen kunt u registreren door een team aan te maken en de personen in het betreffende team in te delen.

Meer informatie lees Lokale teams / Trainingsgroepen