Het zoekscherm Bondsfuncties

Binnen de vereniging vervullen personen niet alleen verenigingsfuncties, maar kunnen zij ook actief zijn in een bondsfunctie.

Hoe zoekt en vindt u een specifiek lid van uw vereniging die een bondsfunctie uitoefent? Hieronder lichten wij dit toe met een voorbeeld.

Voorbeeld

U bent op zoek naar:

• Leden uit uw vereniging
  • Actief als wedstrijdofficial voor de bond

Om deze wedstrijdofficials te vinden neemt u de volgende stappen:

1. In het veld Official selecteert u Wedstrijdofficial

2. Klik op

Naast het veld Official kunt u in de velden Consul, Commissie/groep en Functie ook selecties maken om gericht personen op bondsfunctie te zoeken.

Zodra u de zoekopdracht binnen Bondsfuncties heeft uitgevoerd, wordt het volgende scherm geopend.

Zoekresultaten verwerken

Rechts onder in het scherm worden een aantal iconen getoond. Deze iconen geven de mogelijkheden aan voor het verwerken van gegevens uit de zoekresultaten of bieden u de mogelijkheid om een actie uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld het versturen van een e-mail naar de personen uit het zoekresultaat.

De mogelijkheden worden hieronder toegelicht.

Personen een e-mail sturen vanuit Sportlink Club. Lees op de pagina E-mails versturen vanuit Sportlink Club hoe u gevonden personen kunt e-mailen.
Lijst met gevonden personen uitprinten. De lijst wordt in  PDF geopend zodat u deze kunt uitprinten.
Zoekresultaten exporteren naar een willekeurig programma, bijvoorbeeld Word.
Zoekresultaten direct naar Excel exporteren.