Het kan zijn dat uw Mac niet weet met welk programma het pdf bestand (wat de overschrijvingskaart feitelijk is) geopend moet worden. Dit kunt u op de volgende manier bekijken/herstellen:

1. Installeer Adobe Reader via get.adobe.com/reader/otherversions (het kan overigens zijn dat het probleem na deze stap is opgelost)

2. Download een willekeurig pdf bestand. U kunt bijvoorbeeld vanaf onze handleidingen pagina hiervoor een handleiding downloaden.

3. Zoek dit pdf bestand op via de Finder onder Downloads.

4. Klik met uw rechter muisknop (Ctrl + click als u geen muis heeft) het bestand aan en kies Toon info.

5. Klik vervolgens op Openen met en selecteer onder de opties Adobe Reader.

Mochten bovenstaande oplossingen geen uitkomst bieden, dan vragen wij u een ticket aan te maken ins ons Online Helpdesk systeem. Wij helpen u graag verder.