Binnen verschillende Sportlink Widgets bestaat de mogelijkheid om foto’s te tonen vanuit Sportlink Club . Denk hierbij aan teamfoto’s en foto’s van leden. Zo krijgt de website een nog persoonlijker karakter.

Info: Het betreft hier teamfoto's van lokale teams die in Sportlink Club zijn aangemaakt. Meer informatie lees Lokale teams / Trainingsgroepen .

Teamfoto

Op een teampagina kun je de teamfoto laten tonen zoals die in Sportlink Club is toegevoegd bij het team.

Hiervoor kun je gebruik maken van de widget Team Gegevens of de widget Teamfoto.

Pasfoto's van teamleden tonen

Pasfoto’s van de teamleden kun je toevoegen door in de widget Team-indeling de optie Foto aan te vinken.

Neem de volgende stappen.

1. Selecteer de widget Team indeling

2. En klik op

Het volgende scherm wordt getoond.

3. Zet een vinkje achter Foto

De pasfoto’s worden getoond in de officiële pasfoto-verhoudingen, dus 45:35, oftewel 9:7. Heeft de pasfoto een andere verhouding, dan kan de foto vervormd worden weergegeven.