Om de logo's van de sponsoren in de app te kunnen tonen dient de vereniging gebruik te maken van de module Club.Mobiel. Wanneer je een voetbalvereniging bent, gebruik maken van een pakket, dan kan je via Club.Ads de sponsoren in de app tonen en niet via het dashboard van Club.Mobiel.

Dashboard

Klik in het menu op het menu item Mobiel en daarna op Dashboard. Op het tabblad Sponsoren staan de organisaties die je hebt toegevoegd bij Organisaties. Om in de app het logo van een sponsor te kunnen tonen dien je eerst bij de organisatie het logo toe te voegen en de sponsorcategorie in te stellen. Hoe je dit eenvoudig kunt instellen lees je op pagina: Sponsorgegevens toevoegen bij een organisatie.

Op dit tabblad verschijnen de organisaties die je hebt toegevoegd via Organisaties. Om het logo van de sponsor in de app te tonen neem je de volgende stappen:

1. Plaats een vinkje bij Toon in de App?

Heb je nog geen categorieën aangemaakt? Op pagina Sponsorcategorien aanmaken lees je hoe je deze kunt aanpassen naar eigen wens, zodat je ze kunt toevoegen.

2. En kies de Sponsorcategorie

3. Sla tot slot de wijzigingen op

Op de tab Sponsors in de app is nu bij de verenigingsgegevens het logo zichtbaar.