De aanmeldingen van de leden die zich online hebben aangemeld verschijnen in het overzicht Aanmeldingen in Sportlink Club.

1. Ga naar Menu Personen

2. En kies Aanmeldingen

Het volgende scherm wordt geopend.

In dit overzicht staan alle leden die zich via het online aanmeldformulier hebben aangemeld.

Bond privacyverklaring en Vereniging privacyverklaring

Als het lid zich aanmeld via het Online Aanmeldformulier bevestigen ze daarmee ook de privacyverklaring van de bond en club gelezen te hebben. In het Overzicht Aanmeldingen zie je dan vinkjes staan.

Bij een aanmelding van een lid onder de 16 zal de ouder/verzorger akkoord moeten gaan met de verklaringen.

Aspirant leden aanmelden

Neem de volgende stappen om een aspirant lid definitief aan te melden bij jullie vereniging:

3. Dubbelklik op de regel van het lid dat je wilt aanmelden

Het volgende scherm wordt geopend.

4. Selecteer de lidsoort en vergeet niet om de spelactiviteit toe te voegen.

5. En klik op Opslaan en sluiten

Leden onder de 16

Bij een aanmelding van leden onder de 16 is het noodzakelijk dat de ouder/ verzorger akkoord gaat met de aanmelding. In de bevestigingsmail die de ouder/ verzorger ontvangt moet de aanmelding bevestigd worden.

Heb je nog geen bevestiging ontvangen van de ouder/ verzorger? Dan krijg je bij het verwerken van de aanmelding de volgende melding:

Indien je in de tussentijd toch een bevestiging ontvangen hebt kies je hier voor Ja.

Heb je nog geen bevestiging ontvangen? Kies dan Nee en verstuur de bevestiging nogmaals naar de ouder verzorger.

De ouder/ verzorger ontvangt nogmaals de e-mail om de aanmelding te bevestigen.

Leden met een relatiecode aanmelden

Zie je in het overzicht een aanmelding staan met een bestaande relatiecode? Dan raden wij je aan om de volgende stappen te nemen:

•   Open het zoekscherm en zoek de persoon. Misschien is de persoon al eerder lid geweest van jullie vereniging en bekend als oud lid. Wijzig dan de lidsoort van de persoon.
  •   Selecteer de persoon in het overzicht Aanmeldingen en verwijder hem
  •   Controleer de gegevens in de aanmelding met de oude gegevens in Sportlink Club. En pas aan indien nodig.