Stel je hebt een mooi nieuw bericht aangemaakt met de juiste categorie maar je ziet dit bericht niet terugkomen in de nieuwswidget op je site. Wat is er dan aan de hand?

Wij gaan er vanuit dat de categorie(ën) die je aan het bericht hebt gekoppeld overeenkomt of overeen komen met die in de nieuwswidget.

Hoogstwaarschijnlijk heb je dan het bericht niet als Blogpost maar als Webpagina aangemaakt.

Hoe los je dit op?

1. Ga naar het overzicht pagina's

2. Kies in het overzicht pagina's de optie "Enkel webpagina's"

3. Klik op "OK"

Als je het door jou aangemaakte bericht nu vindt open dit dan en ga verder met stap 4. Vind je het niet, neem dan contact op met de Sportlink Servicedesk.

4. Open de pagina en klik op de knop "Pagina-instellingen"

Bij "Template" zie je "Webpagina" staan.

5. Klik op de knop "Wijzigen"

6. Kies uit de dropdown de optie "Blogpost" en sla op

7. Klik op de knop "OK"

Nu heb je de webpagina omgezet naar een nieuwsbericht.

Hoe voorkom je dit in de toekomst?

Als je de berichten aanmaakt volgens de handleiding (Aanmaken van een nieuwsbericht (blogpost)) gaat het meteen goed. Handleidingen volgen is overigens iets dat wij altijd aanraden. Let er ook op bij het overdragen van taken aan iemand anders.