Ben je bondsofficial bij de KNVB? Bekijk dan deze handleiding over de KNVB Wedstrijdzaken app.

Vragenlijsten

In de app kun je vragenlijsten invullen. Op de eerste tab zie je de vragenlijsten verschijnen waarbij de groene al zijn ingevuld en de gele kun je nog invullen. De vragenlijsten wijken af per bond. Voor specifieke vragen hierover kun je het beste even contact opnemen met de bond.

Om een vragenlijst te beantwoorden klik je op de betreffende vragenlijst. Je ziet de vragen verschijnen met daaronder een oranje button. Let op: de oranje button 'Klaar' betekent dat je een onderdeel van de vragenlijst af hebt, maar nog niet de gehele vragenlijst. Zodra de oranje button 'Verzenden' verschijnt is pas de hele vragenlijst af en kun je deze versturen. Na het verzenden verandert de kleur bij de vragenlijst dan ook naar groen.

Betalingen

In het tweede tabblad in de app kun je de betalingen inzien.

Beschikbaarheid en Verhindering

Onder de tab beschikbaarheid kun je (per official functie) aangeven wanneer je beschikbaar bent als official.

Indien je een keer niet kunt kan je een verhindering invullen zodat je niet wordt ingedeeld op dat moment. De bond is dan direct op de hoogte.

Deze verhindering kan je terug vinden in je (persoonlijke) programma.

Blokkade

Eventueel kun je in de app een blokkade invullen voor een bepaalde vereniging of team. Hier wordt rekening mee gehouden bij de indeling van de wedstrijden. Wij adviseren om het toevoegen van blokkades in nauw overleg met de bond te doen.