Om als speler of staflid van een team met de app van Sportlink aan de slag te kunnen is het belangrijk dat in Sportlink Club jouw e-mailadres geregistreerd staat. Met dit e-mailadres registreer je jezelf vervolgens in de app. Staat jouw e-mailadres nog niet in Sportlink Club? Neem dan even contact op met de beheerder van jouw vereniging.

Speler/ Staflid

Als speler of staflid van een team heb je de volgende mogelijkheden.

• Je programma inzien
  • De uitslagen van je wedstrijden bekijken
  • Alle teamleden kunnen het wedstrijdformulier invullen en accorderen. Het akkoord wordt altijd namens de aanvoerder van het team geregistreerd.
  • Je eigen gegevens bewerken
  • Je eigen privacy niveau instellen

Wat kan ik als speler/ staflid op de wedstrijddag?

• Spelers/stafleden toevoegen aan het team bij deze specifieke wedstrijd
  • Rug/ cap of slagnummers en functies aanpassen