Wat goed dat je teammanager bent. Daar zal je team blij mee zijn!

Om je een handje te helpen lees je op deze pagina hoe je de Voetbal.nl app kunt inzetten om het jezelf makkelijker te maken.

Aanwezigheidsfunctie

Een van de handige dingen die je kunt inzetten van de app is de aanwezigheidsfunctie. Iedere speler kan per wedstrijd aangeven of hij/zij erbij is of niet. Jij weet dan direct of je genoeg spelers hebt of dat er toch een invaller geregeld moet worden. Alle informatie over deze aanwezigheidsfunctie lees je hier

Alles op een rij

Naast de aanwezigheidsfunctie zijn er natuurlijk nog meer voordelen te behalen met de Voetbal.nl app. We hebben alles even op een rijtje gezet voor je. Klik hier om te lezen wat je nog meer met de Voetbal.nl app kan als teammanager.