In Sportlink Club is het mogelijk om de gegevens van jouw accommodatie te bekijken. Dit zijn de gegevens zoals ze ook bij de bond bekend zijn.  Het is ook mogelijk om bepaalde gegevens zelf te wijzigen.

Neem de volgende stappen om de gegevens van de accommodatie te bekijken.

1. Ga naar Vereniging

2. En kies Accommodatiezaken

Beheer de gegevens van je accommodatie

In het scherm dat verschijnt is het mogelijk om de volgende gegevens te bekijken/ wijzigen.

• Velden
  • Kleedkamers
  • Locaties

Beheer de velden op de accommodatie

Op het tabblad Velden is inzichtelijk welke velden op de accommodatie beschikbaar zijn. Dit zijn velden zoals ze bij de bond bekend zijn, maar kunnen ook velden zijn die jullie als vereniging hebben toegevoegd. Wil je de details van een veld bekijken of bewerken? Selecteer dan de regel van het gewenste veld. In het onderste gedeelte bij 'Details' wordt de informatie over het veld getoond en kan je (indien mogelijk) gegevens wijzigen.

OmschrijvingBetekenis
Nummer/ naamDe naam van het veld kan niet worden aangepast. Om de naam van het veld aan te passen dien je contact op te nemen met de bond.
Aanvullende benamingIn dit veld heb je de mogelijkheid om een aanvullende omschrijving mee te geven zoals bijv. een sponsornaam. Deze aanvullende benaming wordt getoond op Club.TV, Club.Website en Club.Data
DeelbaarIs de checkbox aangevinkt? Dan is het mogelijk om het veld te delen. Bijvoorbeeld in 2 halve velden.
Gebruik door bondIs de checkbox aangevinkt? Dan maakt de bond gebruik van dit veld om wedstrijden op te plannen.

Beheer van de kleedkamers op de accommodatie

Wil je de spelers en officials laten weten van welke kleedkamer ze gebruik kunnen maken? Dan is het belangrijk om vast te leggen welke kleedkamers jullie op de accommodatie hebben.

Nieuwe kleedkamer toevoegen

1. Klik op de knop Toevoegen om een nieuwe kleedkamer toe te voegen. Het volgende scherm wordt getoond.

2. Vul het nummer van de kleedkamer in

3. Kies, indien gewenst, een aanvullende benaming

4. En selecteer tot slot het type kleedkamer

5. Klik op Opslaan en sluiten om de kleedkamer toe te voegen aan je lijst met beschikbare kleedkamers

De kleedkamer is nu toegevoegd.

Wijzig gegevens van een kleedkamer

1. Selecteer de kleedkamer

2. Bij de detailgegevens heb je de mogelijheid om de gegevens te wijzigen

3. En sla de wijzigingen op met de knop Opslaan

Kleedkamer verwijderen

1. Selecteer de kleedkamer

2. En klik op de knop Verwijderen

De volgende controle vraag verschijnt

3. Klik op Ja als de kleedkamer verwijderd moet worden

De kleedkamer is nu verwijderd.

Beheer van de locaties op de accommodatie

Bijna alle accommodaties hebben naast velden en kleedkamers ook andere locaties. Denk hierbij een aan ballenhok, de bestuurskamer, de behandelkamer voor blessures. Deze ruimtes kan je zelf toevoegen op het tabblad Locaties.

Nieuwe locatie toevoegen

Neem de volgende stappen om een locatie toe te voegen.

1. Klik op de knop Toevoegen op het tabblad Locaties

2. En vul de naam van de locatie in

3. Klik tot slot op Opslaan en sluiten.

De Bestuurskamer is nu toegevoegd als locatie.

Gegevens van de locatie wijzigen

Heb je een locatie toegevoegd maar wil je bijvoorbeeld een opmerking toevoegen of de naam wijzigen? Dat kan. Selecteer de betreffende locatie en wijzig bij Details de gegevens van de locatie.

Bestaande locatie verwijderen of deactiveren

Wordt een locatie niet meer gebruikt of is er tijdelijk onderhoud aan de locatie? Dan is het mogelijk om de locatie te verwijderen of te deactiveren.

Verwijderen

1. Selecteer de locatie

2. En klik op de knop verwijderen

De locatie is nu verwijderd uit de lijst met actieve locaties.

Wil je weten welke locaties verwijderd/ niet actief zijn? Zet dan een vinkje bij Toon verwijderde locaties. Je krijgt nu een overzicht van alle locaties.