In het menu Commissies is het mogelijk om bij het toevoegen van een persoon een bestaande of een nieuwe commissiefunctie toe te wijzen.

U neemt hiervoor de volgende stappen:

1. Kies voor Vereniging

2. Klik op Onderhoud

3. Kies vervolgens voor Commissiefuncties

Onderstaand scherm komt naar voren.

4. Klik op

Onderstaand scherm verschijnt.

5. In het veld Omschrijving geeft u de naam van de commissiefunctie

6. Klik op De commissiefunctie is toegevoegd aan het overzicht.

Commissiefuncties wijzigen

Wilt u de gegevens van de commissiefunctie wijzigen neem dan de volgende stappen:

1. Dubbelklik op de rij van de commissiefunctie die u wilt wijzigen

2. Pas de gegevens die u wilt wijzigen aan

3. Tenslotte klikt u op

De gegevens van het betreffende commissiefunctie zijn nu aangepast.

Commissiefunctie verwijderen

U kunt de gedefinieerde verenigingsfuncties ook verwijderen. Hiervoor neemt u de volgende stappen:

1. Klik op de rij van de commissiefunctie die u wilt verwijderen

2. Klik vervolgens op

Zijn er personen gekoppeld aan de commissiefunctie die u probeert te verwijderen dan verschijnt onderstaande melding.

3. Klik op Ja indien u de commissiefunctie uit de gehele Sportlink Club administratie wilt verwijderen

4. Klik op Nee wanneer u het commissiefunctie wilt behouden

De commissiefunctie blijft in het overzicht staan en wordt niet verwijderd.