Voor u als judoclub is het mogelijk om zelf een  Band  , een  Dan  of een  Kyu  toe te voegen bij een bondslid. Dit kunt u doen via de bondsapplicatie van de JBN: JBN-Club. Deze wordt vervolgens ook verstuurd naar de JBN.

Verenigingsdiploma's

Naast bondsdiploma's is het ook mogelijk om zelf aangemaakte verenigingsdiploma's bij uw leden toe te voegen.  Meer informatie over het aanmaken van verenigingsdiploma's en passen kunt u lezen bij   Eigen diploma's en passen aanmaken   .

Neem onderstaande stappen om een zelf aangemaakt(e) diploma en/of pas toe te voegen:

1. Zoek het betreffende lid via het zoekscherm  . Meer informatie zie  Zoek leden en relaties
 2. Open de lidgegevens van de persoon
3. Ga naar het tabblad  Diploma's en passen

Het volgende scherm verschijnt:

1. Zet een vinkje bij  Verenigingsdiploma's

2. Selecteer het diploma

3. Voeg eventueel een opmerking toe

4. Vul de Ingangsdatum in

5. En indien al bekend de einddatum

6. Klik tot slot op

Het verenigingsdiploma wordt nu bij het lid toegevoegd.