Om de saldilijst debiteuren op te vragen, neemt u de volgende stappen:

1. Kies voor Boekhouding in het menu

2. Klik op Saldilijst/openstaande posten

3. Kies vervolgens voor Saldilijst debiteuren

Onderstaand scherm verschijnt:

4. Vul in het veld Datum boekstuk t/m de peildatum in

5. Indien gewenst plaats een vinkje bij Inclusief betaalde facturen

Tip: Omdat u de peildatum zelf kunt bepalen is het mogelijk om op elk moment te bepalen wat het openstaande bedrag aan debiteuren is. Dit is vooral nuttig om de controle uit te kunnen voeren per einde van ieder boekjaar.

6. Klik op

Onderstaand scherm verschijnt:

6. Dubbelklik op een rij voor details

De details van de openstaande post worden getoond, zoals onderstaand scherm laat zien:

Indien u rekeningen wilt exporteren naar Excel dan neemt u de volgende stap:

7. Klik op

Onderstaand scherm komt naar voren: