Vanuit Sportlink Club is het ook mogelijk om aangemaakte machtigingen opnieuw af te drukken of te e-mailen naar de leden.

Neem hiervoor de volgende stappen.

1. Kies voor menu item Contributie

2. Ga naar Instellingen

3. Kies vervolgens voor Machtigingsformulieren opnieuw afdrukken

Het volgende scherm wordt getoond.

In dit scherm worden alle leden getoond waarvan een machtiging geregistreerd staat in Sportlink Club. Vanuit dit scherm heeft u de mogelijkheid om de machtigingen te e-mailen , exporteren of te printen.

Om de machtigingen te e-mailen neemt u de volgende stappen.

1. Selecteer het adres

2. Kies het formulier dat u wilt gebruiken

3. Selecteer de personen waarvan u de machtiging wilt e-mailen

4. Klik op

Info: De opmaak van de e-mail kunt u naar eigen wens instellen. Meer informatie lees Stap 6: Layout opmaken

De machtigingen worden direct verstuurd naar de geselecteerde personen.  Het volgende scherm wordt getoond.

Wilt u liever de machtigingen printen? Neem dan de volgende stappen.

1. Selecteer het adres

2. Kies het formulier dat u wilt gebruiken

3. Selecteer de personen waarvan u de machtig wilt afdrukken

4. Klik op

Er wordt nu een PDF bestand aangemaakt dat u vervolgens kunt printen.

Naast het e-mailen en printen van de machtigingen kunt u de gegevens zoals deze op uw scherm getoond worden ook exporteren naar Excel. Klik hiervoor op