Club.Mobiel is de tool om te communiceren met leden en fans. De tool om de leden en fans een eigen verenigingsapp te bieden. En daarnaast kun je ook nog geld verdienen met Club.Mobiel. Met het gebruik van de app van Sportlink en Club.Mobiel heeft een vereniging de mogelijkheid:

• om berichten te versturen
  • verenigingsactiviteiten te delen met de leden
  • om de statistieken van het aantal gebruikers in te zien

Communiceer direct met al uw leden

Waarom is het zo handig om met Club.Mobiel een bericht naar uw leden? Er zijn tal van voorbeelden te bedenken, waarbij het nuttig is om bijvoorbeeld uw leden te informeren. Zo kan uw vereniging personen met de app van Sportlink informeren over tal van zaken zoals:

• trainingen die niet door gaan
  • evenementen van de vereniging
  • sponsoruitingen (aanbiedingen van sponsoren) etc.

Erg handig, als de training niet doorgaat, om direct een berichtje naar de betreffende spelers te sturen zodat zij direct op de hoogte zijn. Toch zonde als leden vol hoop en verwachting naar een training komen en pas op de club merken dat het niet doorgaat. Dat is met Club.Mobiel verleden tijd!

Voor wie?

Is uw vereniging aangesloten bij één van onderstaande bonden? Dan kunt u aan de slag met Club.Mobiel!

Aanvullende informatie over Club.Mobiel