Om als speler of staflid van een team met de Voetbal.nl app aan de slag te kunnen is het belangrijk dat het e-mailadres van je account ook bij jouw profiel bij je vereniging geregistreerd staat. Is jouw e-mailadres nog niet in jouw profiel bij je vereniging geregistreerd? Neem dan contact op met de beheerder van jouw vereniging.

Speler/ Staflid

Als speler of staflid van een team heb je in aanvulling op de mogelijkheden die elke Voetbal.nl gebruiker heeft nog de volgende mogelijkheden:

• Het programma van je eigen team inzien.
  • De uitslagen van je eigen team bekijken.
  • De stand van je eigen team inzien.
  • De wedstrijddetails en het wedstrijdverloop van wedstrijden van je team inzien.
  • Stemmen op Man of the Match bij wedstrijden van je team.
  • Je eigen gegevens bewerken.
  • Je eigen zichtbaarheid instellen.
  • Je vrijwilligerstaken, trainingen en verenigingsactiviteiten inzien.

Aanwezigheid & Rijden

Volgende week zaterdag heb je een voetbalwedstrijd. Ben jij erbij? Per wedstrijd kun je aangeven of je er bij bent of niet. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je er niet bij kan zijn. Geef dit aan in de app en je coach/leider/trainer is direct op de hoogte.

Bij uitwedstrijden wordt er veel gebruik gemaakt van carpoolen. Met meerdere spelers in één auto zodat niet iedereen individueel hoeft te rijden. In de app kun je aangeven of je beschikbaar bent om te rijden én je kunt aangeven hoeveel spelers je extra kunt meenemen. Handig he?! Zo heeft het hele team en de staf een goed overzicht van wie er aanwezig zijn en wie er kunnen rijden.

Statistieken

Je ziet gave statistieken over de resultaten van wedstrijden, de tegenstanders en informatie zoals aantal gespeelde wedstrijden, aantal doelpunten en aantal rode en gele kaarten. Deze vind je bij 'teamgegevens'.

Vrijwilligerstaken & Trainingen

Als jouw vereniging gebruik maakt van Club.Vrijwilligers of Club.Trainingen zie je in de app ook jouw vrijwilligerstaken en trainingen. Alle informatie over Club.Vrijwilligers en Club.Trainingen in de app kan je lezen op pagina Club.Vrijwilligers of Club.Trainingen in het Support Center.