Ben je geen lid van een vereniging of de KNVB, maar wil je toch op de hoogte blijven van je favoriete teams? Dat kan natuurlijk ook met de app van Voetbal.nl.

Favorieten

Als toeschouwer kun je jouw favoriete personen, teams en verenigingen instellen. Via de zoekmogelijkheid kan je jouw favorieten zoeken en vervolgens als favoriet gaan volgen. Zodoende worden updates in programma's standen en uitslagen van je favorieten ook aan jouw homefeed toegevoegd. In het profiel van je favoriet kun je meer informatie vinden over andere aspecten van je favoriet. Ook kun je bij je favoriete teams stemmen op de Man of the Match of media toevoegen bij de wedstrijden van deze teams.