Het is mogelijk dat één of meerdere leden hun factuur niet hebben ontvangen. In zo'n geval is het mogelijk om de factuur uit een run nogmaals te versturen.

Let op: Bij deze actie worden de originele productregels en de instellingen van de facturrun weer opgehaald uit het systeem. Het is echter zo, dat de layout van de factuur opnieuw wordt opgehaald, het kan dus zijn dat - indien de factuurtekst gewijzigd is sinds de originele facturatie - er een andere (verkeerde) tekst op de factuur komt te staan.

Test dit altijd even voor het opnieuw afdrukken of e-mailen van een factuur.

Factuur nogmaals verzenden vanuit het ledenscherm

1. Ga naar het tabblad Producten & Facturen van het lid.

Let op: Als je het tabblad Producten & Facturen niet ziet, kun je dit toevoegen bij Gebruikersinstellingen

2. Ga naar het tabblad Facturen.

3. Kies de factuur of zoek hem op met de zoekfunctie.

4. Dubbelklik op de regel van de factuur om deze te openen.

5. De factuur is opnieuw af te drukken door te klikken op  of te e-mailen door te klikken op .

Factuur nogmaals verzenden vanuit het scherm Overzicht facturen per run

1. Zoek de betreffende run op met behulp van de selectiecriteria.

2. Door te klikken op  of op  kunnen alle gevonden facturen opnieuw afgedrukt of verzonden worden.

Factuur nogmaals verzenden vanuit het scherm Contributie-facturering

1. Selecteer de betreffende de run op het tabblad Bewerken.

2. Dubbelklik op de factuur in het vak Factureren.

3. De factuur is opnieuw af te drukken door te klikken op  of te e-mailen door te klikken op .