Een pagina op de website met gedragsregels voor alle bezoekers van de club. Een bord bij de ingang met een plattegrond van alle velden en kleedkamers. Een tv-scherm waar je bezoekers informeert over de veld- en kleedkamerindelingen. Allerlei manieren hoe de club ervoor zorgt dat bezoekers op de accommodatie goed geïnformeerd zijn.

Wellicht heb je bezoekers op de club van alles te vertellen. Sportlink helpt hier graag een handje bij.

Zet de app in om bezoekers te informeren!

Wil je de bezoekers van de club graag welkom heten, wijzen op de normen en waarden van de club, de gedragsregels of informeren over het leuke toernooi dat komende zomer op de planning staat? Zet dan vanaf nu de app in! Daar kijkt men tenslotte al voor alle wedstrijdinformatie.

Het begint in Sportlink Club

In Sportlink Club heb je de mogelijkheid een url van een pagina van je eigen clubwebsite te plaatsen. Heb je dit geregeld, dan ziet iedereen in de app bij de accommodatie van jouw vereniging 'Informatie voor bezoekers' staan.

Klikt men erop, dan komt je vanuit de app direct op de door jou ingevoerde url. Op de website kun je uiteraard van alles plaatsen. Leuk om ze van harte welkom te heten, de normen en waarden van je club te delen. Of denk aan een eerder genoemde plattegrond van de accommodatie. Je kunt de informatie op je website ook regelmatig veranderen: de ene week iets over de loterij in de kantine, de andere week laat je ze weten dat er extra parkeerplekken beschikbaar zijn en de douches in kleedkamer 14 weer werken.

Hoe regel je dit?

Sportlink zorgt er met deze mogelijkheid voor dat jouw vereniging alle bezoekers van de club via een extra route (de app) kan informeren.

Waar en hoe je dit regelt, lees je via de volgende pagina: Communicatie gegevens toevoegen.