> Extra informatie voor voetbalverenigingen

Voor het verplaatsen van wedstrijden gelden er regels die zijn opgesteld door de bond. Welke regels van toepassing zijn vind je op deze pagina van KNVB Assist.

Toevoegen verzoek wedstrijdwijziging

1. Ga naar menu item Wedstrijdzaken

2. Kies Wedstrijden

3. Kies Verzoek wijzigen wedstrijd

Het volgende scherm verschijnt.

4. Indien gewenst kunt u de zoekcriteria aanpassen of zoeken op een specifiek wedstrijdnummer

5. Dubbelklik op een regel of klik op

Het volgende scherm verschijnt.

6. Zoek de persoon die het wijzigingsverzoek heeft ingediend

7. Kies de datum waarop u de wedstrijd wil verplaatsen

8. Klik op

De secretaris van de tegenpartij ontvangt nu een bericht in het overzicht wedstrijdwijzigingen. Meer informatie lees Communicatieregels wedstrijdwijzigingen.