Eenmalige bedragen kunnen groepsgewijs aan leden worden toegekend (gekoppeld). Met behulp van de werkset Algemeen of Contributie kunt u zelf groepen samenstellen waaraan u eenmalige bedragen kunt koppelen. Voor meer informatie over de werkset zie: Werkset - selectie van personen maken . U kunt eenmalige bedragen gebruiken om bijvoorbeeld de kosten van een evenement, een boete of een item uit de fanshop toe te kennen aan een groep personen uit uw vereniging.

Het toekennen (koppelen) van éénmalige producten, verloopt volgens dezelfde procedure als de periodieke bedragen.

Toevoegen eenmalig bedrag

1. Klik op  om een eenmalig bedrag toe te voegen

Het dialoogscherm waarmee u nieuwe producten kunt benoemen verschijnt.

2. Klik na de invoer op

De toegevoegde producten zijn nu zichtbaar op het tabblad Producten.

Wijzigen eenmalig bedrag

1. Dubbelklik op een product om de gegevens te wijzigen

2. Wijzig de gewenst gegevens

3. Klik op  om de wijzigingen op te slaan

Verwijderen eenmalig product

1. Selecteer het periodiek bedrag dat u wilt verwijderen

2. Klik op

De regel is nu verwijderd.

Koppelen eenmalige bedragen

Eenmalige bedragen kunnen groepsgewijs aan leden worden toegekend (gekoppeld). Voorbeelden hiervan zijn eenmalige bedragen toekennen aan teamleden, donateurs, vrijwilligers of een trainingsgroep. Om eenmalige bedragen aan een zelf samengestelde groep te koppelen neemt u onderstaande stappen.

1. Open het zoekscherm

2. Zoek de betreffende leden/ team waaraan u een periodiek bedrag wilt koppelen Meer informatie zie Zoek leden en relaties .

3. Selecteer de leden die u aan de werkset wilt toevoegen

4. Klik op

Het volgende scherm wordt getoond.

5. Selecteer de gewenste werkset: Algemeen of Contributie

De personen worden nu toegevoegd aan de werkset.

Voor meer informatie over de werkset zie: Werkset - selectie van personen maken

6. Ga nu naar het menu Contributie

7. Kies Instellingen

8. Klik vervolgens op Contributie

9. Ga naar tabblad Overige eenmalige bedragen

10. Kies tabblad Koppelen

Nu worden de leden getoond die u in de werkset heeft geplaatst.

11. Pas indien gewenst het Product aan

12. Vul indien gewenst een afwijkend bedrag en of omschrijving in

13. Pas indien gewenst de selectie aan door vinkjes te verwijderen

14. Klik op

De volgende melding verschijnt.

15. Klik op Ja

16. Klik op OK

Het eenmalige bedrag is bij de leden toegevoegd. Meer informatie zie Producten en facturen .

(Ont)koppelen eenmalige bedragen

Het kan voorkomen dat u eerder gekoppelde eenmalige bedragen bij te leden wilt verwijderen. Neem onderstaande stappen om deze bedragen te ontkoppelen.

Info: Er kunnen meerdere regels voor één lid zijn. Per regel / contributieproduct kan door middel van een vinkje worden aangegeven of deze ontkoppeld moet worden. In de laatste kolom kunt u het betreffende contributieproduct zien dat aan het lid gekoppeld is. Leden waarbij het eenmalige product is gefactureerd zijn niet meer zichtbaar in de lijst met te ontkoppelen leden.

1. Selecteer de personen die u wilt ontkoppelen

Door middel van de rechtermuisknop kan de selectie ongedaan of omgekeerd worden.

2. Klik op

De volgende melding verschijnt.

3. Klik op Ja

De volgende melding verschijnt.

De niet geselecteerde personen blijven in de lijst staan.